Joulukalenterin 20. luukku

✨ Avaimen joulukalenteri 2020! 

Tämän päivän luukusta löytyy ajatuksia herättävää lukemista! 

Kenties joululoma tai uudenvuodenlupaus voisivat sivuta Tittamari Marttisen kirjan aihetta. Kirjassa Seksionni käsitellään iloisesti ja myönteisesti seksuaalisuuden ja seksin merkitystä ja sen hyvää tekeviä vaikutuksia. Se sopii kaikenlaisille lukijoille, seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, yhtä hyvin omin päin seksistä nauttivalle kuin pitkässä parisuhteessa elävälle tai seksuaalisuutensa monia puolia toteuttavalle.


Jokainen meistä on seksissäkin yksilö, jolla on omat mieltymyksensä. Seksi kannattaa räätälöidä omalle itselle ja omaan suhteeseen sopivaksi. Seksi vaatii ympärilleen aikaa ja tilaa, että se voi kukoistaa. 

Tämän kirjan tarkoituksena on virittää sinua pohtimaan seksuaalisuuttasi ja vahvistaa itsetuntemustasi. Seksi ei ole kielletty, vaan hyvinkin sallittu hedelmä – silloin kun kuuntelee itseään ja mahdollista kumppaniaan. Jokainen ihminen määrittelee itse oman seksuaalisuutensa ja sen, millaista seksiä toivoo. Ilo ja nautinto koostuvat seksiteoista, joilla ilmaistaan kiintymystä ja iloa yhdessäolosta. Tämä kirja tuo varmasti mieleesi ajatuksia, muistoja ja haaveita. 

Kirja sopii luettavaksi sinulle riippumatta siitä, haluatko nauttia seksistä kaksin tai yksin, oletko pitkässä suhteessa tai juuri rakastunut, onko sinulla monia suhteita, sivusuhteita tai vapaa liitto, harrastatko mieluiten sooloseksiä tai haaveiletko uudesta suhteesta – tai ehkä haluat vain pohtia omaa seksuaalisuuttasi ja tapoja, joilla ilmaiset sitä. Tämä on myös sinulle, vaikka kokisit, ettet välitä seksistä lainkaan.

Jos tuntuu siltä, ettei jokin kirjan aihe kosketa omaa nykyistä elämäntilannettasi, asioita voi silti olla hyvä pohtia yleisemmältä kannalta. Jokaisella, aktiivisimmallakin ihmisellä on elämässä kausia, jolloin seksuaalisuus ja seksi eivät tunnu erityisen tärkeiltä. Muut asiat vievät huomion. Sitten tulee uudelleen seksin aika.