Upeita teoksia Avaimen Kirjabrunssilla

 Avaimen perinteinen Kirjabrunssi järjestettiin median edustajille ja somevaikuttajille torstaina 5.9.2024. Kiinnostavassa ja inspiroivassa tilaisuudessa kuultiin syksyn 2024 uutuuskirjoista. Emme malta odottaa kaikkien kirjojen ilmestymistä!

Tutustu syksyn 2024  katalogiin tästä!

Nämä kaikki kirjat ovat myytävänä verkkokaupassamme: avain.net



Anna Pölkin Metsien kaukainen sini on päiväkirjateos, joka koskettaa syvältä. Se muistuttaa elämän kauneudesta, luonnon hoivasta ja kirjoittamisen voimasta sekä tarjoaa lukijalle vertaistukea elämän raskaisiin hetkiin. Metsien kaukainen sini ilmestyi syyskuussa 2024.

 


Juho Hollo (1885–1967) oli merkittävä kasvatusajattelija, suomentaja, kirjallisuuskriitikko ja esseisti. Näitä kaikkia puolia käsitellään hänen elämäkertateoksessaan Neron tieEero Ojanen on filosofian tohtori, filosofi ja kirjailija. Timo Jantunen on opettaja ja tietokirjailija. Neron tie ilmestyi syyskuun lopussa 2024.



Päätöstili
on kirja kuolemisen loppuun saattamisesta. Se on yritys pohtia kuoleman jälkeistä elämää jäljelle jäävän ihmisen näkökulmasta. Kirjailija Kati-Annika Ansas on toiminut ensin isoäitinsä edunvalvojana, sitten kuolinpesän hoitajana. Päätöstili ilmestyi syyskuussa 2024.



Se laajenee
on kertomus yhteyden metsästämisestä, loputtomista keskusteluista, haahuilusta, nuoruudesta, ystävyydestä ja mielen järkkymisestä. Eino Taina (s. 2001) on helsinkiläinen käytännöllisen filosofian opiskelija. Se laajenee on hänen esikoisteoksensa, joka ilmestyy 2.10.2024.

Teija Himmelroosin esikoisromaani Toinen puoli valkoinen kertoo kahden täysin erilaisen naisen kohtaamisesta ja polkujen yllättävästä kohtaamisesta. Se on romaani, jossa vastakohdat eivät täydennä toisiaan. Toinen puoli valkoinen ilmestyi syyskuussa 2024.

Elämä on kuin hanhenpaska. 

Toinen puoli on musta ja toinen valkoinen, 

mustaa vaan on vähän enemmän. 


Sukulainen-dekkarissa alkanut monipolvinen tarina jatkuu sarjan toisessa osassa Suojelija. Rikoskonstaapeli Harriet Jaatinen on jälleen keskellä piinaavaa epäselvyyksien vyyhtiä. Meritta Koivisto on helsinkiläinen kirjailija ja kansainvälisesti palkittu elokuvakäsikirjoittaja ja -ohjaaja. Suojelija ilmestyi elokuussa 2024.



Tonttutyttö Rosmariini on päättänyt ratkaista Rotkorinteen kurussa kasvavan mahtavan kuusen salaisuuden. Hän saa selville, että tontuilla on ikivanha tapa muistaa jouluna myös metsänväkeä.  Rosmariini ja metsänväen joulu on lastenkirjailija Sirkka Knuutilan viides rakastetun Rosmariini-sarjan kirja. Kauniin kuvituksen on jälleen luonut Olga Badulina. Kirja ilmestyy lokakuussa 2024.


----------


Suuret kiitokset kaikille jotka olivat paikalla kuulemassa Avaimen syksyn 2024 kirjoista. Aamupäivä oli mitä ihanin! ❤️ Kaikkiin kauden kirjoihin pääsee tutustumaan tästä.

Kaikki mainitut ja katalogista löytyvät kirjat löytyvät verkkokaupasta Avain.net.